Växellösningar

Vi levererar kompletta telefonilösningar såväl för fast som mobilt nät. Just nu ligger fokus på växelintegrerad mobiltelefoni, det vill säga att koppla såväl det fasta som det mobila nätet direkt till mobiltelefoner via vår växel. Du behöver inte investera i någon egen växelhårdvara då utrusningen i de flesta fall är placerad hos oss. En lika enkel som genial lösning som passar många användare. Vad passar dig bäst?

Precis som inom alla våra arbetsområden, börjar vi våra uppdrag med att analysera era behov och önskemål – både för idag och framtiden. Därefter anpassar vi en teknisk lösning och tjänster som du ska kunna leva – och växa – med under lång tid framöver.

Nobeli Växelapp

För dig som är ansluten till Nobelis teletjänst, finns nu Nobeli Växelapp som ger dig full kontroll och frihet direkt i mobilen.

Hänvisning
Här kan du hänvisa dig för lunch, möte eller exempelvis semester för att på ett snabbt och enkelt sätt kommunicera med dina kunder och kollegor.

Telefonkatalog
Här kan du enkelt kontakta dina kollegor via telefon, mail eller sms.

Driftinformation
För att hålla dig uppdaterad när det inträffar något som berör vår telefoni lägger vi upp information så du snabbt får information om vad som händer.

Servicedesk
När du behöver vår hjälp kan du kontakta oss direkt via appen.

Ladda ner appen gratis i Appstore och Google Play – sök på Nobeli så hittar du den.

Kontakt