Om oss

Vi hjälper dig att höja nivån i ditt företag.

Nobeli bildades 1999 som Saab Bofors Support för att sköta supporttjänster åt våra ägare Saab Dynamics och BAE Systems. Med tiden har vår kompetens blivit mer eftertraktad. Samtidigt har marknaden för outsourcing och specialisering vuxit och blivit allt viktigare.

Lön och personal har sedan starten varit ett av Nobelis stora tjänsteområden. Förutom våra ägarföretag har vi idag en lång rad kunder inom flera olika branscher. Företrädelsevis medelstora till stora företag (omkring 200 anställda och uppåt).

”Att driva företag är ett företag i sig.”

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att höja nivån i sina företag, därför genomgår personalen ständig vidareutbildning för att alltid vara uppdaterad gällande lagar, regler och tekniska system. Genom våra kundteam och stora organisation skapar vi en trygghet med backup-system som gör oss mindre sårbara vid sjukdom, semester med mera. Allt för att göra det enklare för dig att driva företag och fokusera på er kärnverksamhet.

Vi följer våra kunder och levererar tjänster där de finns – lokalt, regionalt, nationellt och även internationellt. Idag är vi omkring 40 personer och har kontor i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakt

Ja, jag vill veta mer om Nobeli och outsourcing.