Dokumentstyrning

Vi har lösningen för dina dokument. Ja, vi kan se till att du producerar rätt dokument, hur de behandlas och vilken väg de tar genom din organisation. Ända fram till arkivering. Såväl när det gäller fysiska dokument som digitala – och omvandling där emellan. Med en fullt utrustad reprostudio kan vi framställa bildkort, duplicera, hantera och omvandla dina dokument efter önskemål.

Vårt arbete börjar alltid med en analys av din verksamhet och hur din organisation fungerar. Efter det kan vi utforma förslag på flöden och åtgärder, som utmynnar i ett konkret erbjudande på hur vi kan hjälpa dig.

Trender inom dokumenthantering

Hinder mot effektiva och säkra dokumentflöden i svenska bolag.

Specialister på fysisk och digital dokumenthantering från Nobeli har fört en dialog med beslutsfattare från 700 svenska bolag i spridda branscher. Undersökningen har identifierat utmaningar, förbättringspotentialer och brister i hanteringen av dokument. Och kan därigenom presentera en rad förslag på åtgärder som gör hanteringen både effektivare och säkrare.

Här har du chansen att, helt kostnadsfritt, ta del av det sammanställda resultatet. Fyll i din e-post nedan så skickar vi rapporten till dig.

Kontakt

Richard Ericsson
Säljare
Tfn: 0586-826 86

Alla kontakter