Nobeli Spedition

För oss är säkerhetsklassade frakter vardag.

Att skicka gods från A till B är idag inte svårare än att lyfta luren. Det finns många duktiga aktörer på marknaden – så länge det inte handlar om säkerhetsklassade produkter. Då blir det genast lite knepigare. Och det är där vi kommer in i bilden.

Säkerhetsklassade frakter.

Som en tidigare del av Bofors AB och sedermera Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB, har vi både kompetens och vana att ordna komplicerade transporter – i synnerhet när det gäller farligt och säkerhetsklassat materiel. Vi hanterar alla transportslag såsom sjö, flyg, bil och kurir.

För oss är det vardag att handha och kontrollera nödvändiga tillstånd, tulldokument och sköta all administration på ett smidigt och effektivt sätt. Allt i enlighet med de högsta säkerhetsrutinerna, där ingen obehörig kan komma åt information om dessa frakter.

Vad du än vill skicka, så vet vi vad som krävs.

Your Hour

Vad kan vi göra för dig?
Ta chansen och utmana oss.

Låt oss ge dig en timme, där du berättar om din verksamhet, så ska vi berätta precis vad vi kan göra för dig och ditt företag. Fyll i kontaktformuläret eller slå en signal – din timme väntar på dig. Eller skicka e-post till spedition@nobeli.se

Kontakta mig