Ikon

Tekniker som hjälper er när ni behöver det

Tekniker som hjälper er när ni behöver det

Nobeli hjälper till med att upprätta en säker verksamhet. Självklart finns vi sedan vid er 
sida för att underhålla och laga både system, teknik och mekanik. Våra tekniker står alltid beredda att hjälpa till. Det kan ske som enstaka köp eller med ett löpande serviceavtal. 
Vi ger er säkerhet på nästa nivå.

Serviceavtal sparar tid
 och pengar

Vår erfarenhet visar att kostnaderna över typ blir betydligt lägre för system som får kontinuerlig översyn och underhåll, än får de som lämnas utan. Med ett serviceavtal kommer nivån på er anläggning att vara konstant hög under hela dess livslängd – och ni slipper lägga tid på att jaga servicetekniker då och då, det är redan fixat!

Varianter som passar era behov

Nobeli erbjuder olika typer av serviceavtal – med individuell anpassning till just er verksamhet. Vi vet att alla våra kunder är unika med unika behov, och har därför ingen utstakad ram för vad våra serviceavtal ska innehålla, utan anpassar istället varje enskilt fall. Vår tanke är att ge alla kunder rätt förutsättningar för ett hållbart arbete med säkerhetslösningar som gör er vardag mer trygg och bekväm.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Erik Höök

Sälj och affärsutveckling – Säkerhetstjänster

Kontakt