Ikon

Analys och rådgivning för ditt företags säkerhet

Analys och rådgivning för ditt företags säkerhet

Där myndigheter eller annan kravställare kräver att ert företag uppfyller de regler och förordningar som finns, måste verksamhetens svaga punkter först identifieras.

Då rekommenderar vi en säkerhetsanalys, där våra experter ser över er verksamhet och värderar risker som kan åtgärdas med tekniskt och mekaniskt skydd. Resultatet sammanställs och redovisas för att ni ska få en objektiv bild av er situation och vad som anses särskilt riskfyllt, för att därefter kunna fatta välgrundade beslut om vad som ska åtgärdas. På så vis kan vi fördröja, upptäcka och åtgärda de områden där säkerheten brister.

Rådgivning som aldrig blir onödig

Nobeli erbjuder allt från enklare rådgivning till en komplett säkerhetsanalys. Fördelen med att anlita Nobeli för rådgivning runt er verksamhets säkerhetsarbete är att vi med fog kan säga – insatsen blir inte onödig. Vi är experter på att skydda både människor, byggnader och egendom. Den dagen något händer lönar det sig alltid att vara väl förberedd.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Erik Höök

Sälj och affärsutveckling – Säkerhetstjänster

Kontakt