Ikon

Vem, var och när? Med passersystem styrs tillträden till era lokaler

Vem, var och när? Med passersystem styrs tillträden till era lokaler

Med ett passersystem minimerar ni risken för obehörigt tillträde. Våra kunder kan styra vem, var och när inpassering kan ske till lokaler och anläggningar. Systemen kan anpassas till att fungera på olika platser och flera platser samtidigt. Det ordnar vi. Passersystemen kan sammanlänkas med andra system, till exempel inbrottslarm, och bidrar till en god grundtrygghet i skyddet av verksamheten och medarbetarna. Nobeli erbjuder en kundanpassad helhetslösning för hela ert säkerhetsbehov.

Komplett erbjudande för fungerande lås och låssystem

Nobeli har en certifierad låsservicestation och auktoriserad låssmed, och kan erbjuda allt från omläggning av låscylindrar och nyckeltillverkning till leverans av kompletta låssystem. I vår produktkatalog finns traditionella nycklar såväl som digitala nyckelfria lås. Vidare kan vi erbjuda kompletta dörrbeslagningar med låskistor, trycken, dörrstängare och dörröppningsautomatik. Elektroniska låssystem gör vardagen enklare. Då diskuterar vi om det är rätt för ert företag. Nobeli har god kännedom gällande utrymningsbeslagning av dörrar och utrymningsvägar. Lås som fungerar, helt enkelt.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Erik Höök

Sälj och affärsutveckling – Säkerhetstjänster

Kontakt