Ikon

Allt från råd till installation av bra kameraövervakning

Allt från råd till installation av bra kameraövervakning

Vilken typ av övervakning är effektivast? Och får man verkligen sätta upp kameraövervakning vart som helst? På Nobeli har vi lång erfarenhet, stor kunskap om teknik och gällande regelverk kopplat till kameraövervakning. Vi hjälper dig med rådgivning, projektering och installation av ert kameraövervakningssystem.

Egna tekniker för bästa resultat

Våra behöriga ingenjörer installerar kameror för övervakning efter era behov. Vi ser det som en stor fördel att sitta på den kompetensen själva. På så vis skapar vi en starkare relation till dig som kund, och ger samtidigt ett kvitto på vårt löfte om att genomföra jobbet på bästa sätt.

Trygg övervakning – på era villkor

För större system, speciellt vid utomhusövervakning rekommenderar vi att kameror ansluts via en intelligent programvara som kan skilja mellan normala och oönskade rörelser inom övervakningsytan.

Kameraövervakning kan med fördel anslutas till ett överordnat system och vidare mot valfri larmcentral, vilket ger operatören visuell överblick över situationen. Väljer du även att installera högtalare kan operatören på larmcentralen prata med en besökare eller avvisa en eventuell inkräktare.

Våra ingenjörer är certifierade enligt Svensk Certifiering Norden AB: Behöriga Ingenjörer, CCTV SSF 1062.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Erik Höök

Sälj och affärsutveckling – Säkerhetstjänster

Kontakt