Ikon

Rätt inbrottslarm på rätt plats

Rätt inbrottslarm på rätt plats

Tillsammans med er diskuterar vi hur behovet och kraven ser ut utifrån de lokaler som ska skyddas, och den teknik som fungerar där. Utifrån denna analys och vår goda erfarenhet från marknadens utbud av system väljer vi ut det fabrikat som passar er bäst. Vi arbetar leverantörsoberoende. Det vill säga – vi ser till att kunden får det larm som passar allra bäst i den givna miljön och utefter de krav som ställs, och som kan integreras med era andra system. Vi har de certifieringar och tillstånd som krävs för att installera inbrottslarm i de delar av landet där vi verkar. Vi är leverantörsoberoende och utifrån era försäkringskrav, myndighetskrav eller andra krav väljer vi det system som löser uppgiften bäst för just ert företag.

Garanter för ett tryggt samarbete

Vi är certifierade av Svensk Certifiering Norden AB, för anläggarfirma, inbrottslarm i larmklass 3 enligt Svenska Stöldskyddsföreningens SSF 1015 med certifierade behöriga ingenjörer Inbrottslarm SSF 1016, utgåva 1. Nobeli Business Support AB, innehar av Polismyndigheten i Örebro län tillstånd att utföra inbrottslarmanläggningar enligt lagen 1983:1097.

Intyg för fungerande försäkring

Många av våra kunder har behov av tydlig dokumentation med tillhörande intyg över vilken form av larmsystem och andra säkerhetshöjande åtgärder de vidtagit. Detta för att kunna lämna rapporter inom sin verksamhet, till försäkringsbolag, myndigheter eller sina kunder. Vi hjälper er att hålla ordning på dokumentationen och intygen rörande er säkerhet, som krävs för att er vardag ska fungera.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Erik Höök

Sälj och affärsutveckling – Säkerhetstjänster

Kontakt