Nobeli Patent

Bra idéer förtjänar ett bra skydd.

Vi erbjuder tjänster och rådgivning inom patent, varumärken, design och domännamn. Vårt arbetssätt utgår från att se era behov från era kunders ögon och därigenom åstadkomma största möjliga nytta – att säkerställa bästa möjliga IP-skydd. Nobeli är flexibelt och anpassar sig efter era behov och arbetssätt för att tillhandahålla största möjliga kundnytta.

Your Hour

Vad kan vi göra för dig?
Ta chansen och utmana oss.

Låt oss ge dig en timme, där du berättar om din verksamhet, så ska vi berätta precis vad vi kan göra för dig och ditt företag. Fyll i kontaktformuläret eller slå en signal – din timme väntar på dig.

Kontakta mig

Varumärke & design

Förstå och vårda era immateriella rättigheter.

På en konkurrensutsatt marknad med allt fler intrång såsom renommésnyltning och piratkopiering är det viktigt att skydda sina rättigheter globalt.

Läs mer
Patent

Välunderbyggda och heltäckande patentansökningar.

För att bedöma möjligheten till ett godkänt patent, nationellt eller internationellt, börjar vi alltid med en patentbarhetsbedömning.

Läs mer
Domännamn

Hitta rätt, säkra eller ta över domännamn.

Domännamnets likhet med ett produktnamn eller en kampanj är ofta avgörande. Därför bestämmer man gärna produkt-, företags-, kampanj- och domännamn samtidigt.

Läs mer
IP-Management

Hävda dina IP-rättigheter – patent, design, varumärken och företagets kompetens.

IP-rättigheter kan vara en stor del av företagets tillgångar. Något som kan spela en avgörande roll vid värdering eller försäljning av företaget eller licensiering av teknik.

Läs mer