Nyheter

Nammo Sverige AB har valt oss som sin löneleverantör

Med glädje och stolthet kan vi nu meddela att Nammo Sverige AB har valt oss som sin löneleverantör!Implementationen pågår just nu och vi kommer producera våra första  lönespecar i november.

Nobeli är temapartner för Utsikt 2018

Handelskammaren Mälardalen anordnar Framtidskonferensen Utsikt 2018 som i år är förlagd till Uppsala 7 – 8 oktober. Tillsammans med Headlight och Almi EEN är Nobeli temapartner.

(mer…)

Ny integritetspolicy från den 25:e maj.

Den 25 maj 2018 börjar den nya europeiska dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla. Det innebär att vi, som alla andra, har fått se över vår hantering av personuppgifter och uppdatera vår integritetspolicy. Läs den här.

Nobeli på Personal & Chef, Kistamässan 21-22 februari

För tredje året i rad deltar Nobeli på Personal & Chef, Kistamässan. I samband med årets mässa berättar vi mera om våra erfarenheter hur man lyckas med outsourcing i föreläsningen ”Att lyckas med outsourcing!”, på mässans Knowledge & Inspirationsscen. Välkommen att anmäla dig till föreläsingen och välkommen att besöka oss i monter L:08.

Stort tack till våra kunder för 2017

Tillsammans med dig och ditt företag har vi vidareutvecklat tjänster och tjänsteleverenser. Vi tackar för att du bidragit till denna utveckling.

 Genom partnerskapet med dig tar Nobeli ytterligare steg mot den digitala tiden. Nobeli har en mycket hög ambition som du kommer att märka av under åren som ligger framför oss. 

Tack för ett gott samarbete!

Lennart Fräjdin, 
VD

(mer…)

Nobeli på Värmlands Industrimässa 24-25 januari

Nobeli Business Support kommer att delta på Värmlands Industrimässa 24-25 januari i Karlstad.

En sommarhälsning från Nobeli.

Sommaren är på antågande med värme och ljumma vindar. Naturen står i sin fulla prakt och välkomnar oss på ett härligt sätt. Och vi får tid att fylla på energidepåerna inför höstens utmaningar.

Så här innan semestrarna börjar på allvar, tänkte vi passa på att ge dig information om vad som skett och vad som är på gång inom Nobeli. Under de senaste sex månaderna har vi arbetat med en långsiktig utvecklingsplan. Vi har en tydlig ambition att öka vår marknadsandel inom business support. Och detta är en resa vi vill göra tillsammans med dig och ditt företag.

För att nå dit vi vill, genomförs en hel rad aktiviteter som på ett eller annat sätt kommer att beröra dig. Målet är tydligt – att skapa ännu större och fler mervärden för alla våra kunder. För att se hur vi står lät vi genomfördes en marknadsanalys under våren, som till vår glädje visar på stor uppskattning för samarbetet med Nobeli. Nära nog alla kunder är mer nöjda med oss idag jämfört med 2015. Självfallet tar vi åt oss av detta, men vi låter oss inte slå oss till ro. Vi vill istället ta chansen att växla upp ytterligare och arbeta än mer proaktivt med dig och ditt företag.

För att lyckas har vi arbetat med och justerat vår interna organisation. Från 30 juni i år samlar vi alla som arbetar med försäljning i en gemensam enhet med Säljare, KAM och Projektledare. Allt för att stärka vårt erbjudande och minska ledtider. Fokus är även fortsättningsvis att arbeta med kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara lösningar utan att ge avkall på kvalitén.

Vi hoppas att du kommer att märka förändringarna fram mot höstkanten, när vi alla kommer tillbaka till verkligheten efter semestrarna. Då än tydligare i vårt uppdrag i varje enskild tjänsteleverans. Det är vi övertygade om ger bäst resultat för såväl kund som leverantör. Och vårt långsiktiga mål är att skapa förutsättningar för alla våra kunder att vara briljanta på sin affär!

Med önskan om en skön och avkopplande sommar och ett fortsatt gott samarbete!

Karlskoga, juni 2017

Lennart Fräjdin med all personal i Nobeli Business Support AB

Klock- och smyckeskedjan Ur & Penn väljer Nobeli för sin löneadministration

Ur & Penn är en av de äldsta och mest välkända kedjorna i den svenska klock- och smyckesbranschen. Idag har kedjan omkring 650 anställda och närmare 100 butiker runt om i Sverige. Ur & Penn har en kraftig tillväxttakt och ambitionen är att växa ytterligare under den närmsta tiden.

Med företagets tillväxtambition väntas många rekryteringar både till de nya butikerna och tillsättning av centrala funktioner under de närmsta åren. Med tillväxten behövs en samarbetspartner inom lönehantering som har förmågan att arbeta nära företaget och kunna stötta i expansionen.

”Vi letade efter en långsiktig partner inom lönehantering som hade förmågan både att leverera en kostnadseffektiv lösning, men också förmågan att ta ett större ansvar kring support och finnas tillgänglig för våra anställda. Därtill har det varit av stor vikt för oss att hitta en partner som arbetar nära oss som företag och som kan agera proaktivt, säger Linda Sundblad, HR-Chef på Ur & Penn.”

”Vi är naturligtvis mycket stolta över att Ur & Penn har valt oss som ny leverantör av lönetjänster. Överenskommelsen innebär att vi stärker vår kompetens inom detaljhandeln som är ett fokusområde för våra lönetjänster och där vi har flera pågående dialoger, säger Lennart Fräjdin, VD på Nobeli Business Support.”

Avtalet som nu har tecknats mellan Nobeli och Ur & Penn omfattar lönehanteringstjänster för samtliga Ur & Penns anställda i Sverige. Implementationsarbetet kommer att påbörjas omgående och produktionssättning planeras till hösten 2017.

För mera information kontakta gärna:

Lennart Fräjdin, VD Nobeli Business Support AB, lennart.frajdin@nobeli.se

Undersökning “Lär dig mer om effektiv lönehantering”

Lönerna är en av de största utgiftsposterna i ett företag. Dessutom är lön en av de viktigaste faktorerna för era anställda. Fel hanterat kan det bli företagets största huvudvärk. Rätt hanterad kan den spara både tid och pengar!

Som du säkert känner till, så har vi på Nobeli sedan starten 1999, arbetat för att hjälpa mellanstora och stora företag med att få en mer kvalitativ och kostnadseffektiv lönehantering. Idag levererar vi närmare en kvarts miljon lönespecifikationer per år till några av Sveriges mest namnkunniga företag och organisationer. Att hantera en så stor mängd lönespecifikationer har förstås gett oss en väldigt bred kunskap inom lönehanteringsområdet. För att ytterligare bygga på våra kunskaper, lanserade vi under 2016 undersökningen ”Lönehantering i Svenska företag”.

Undersökningens syfte var att ta reda på mer fakta kring hur företag resonerar när det gäller lön. Finns det likheter mellan bolag i samma bransch eller samma storlek? Vilka lönesystem används? Vilka fördelar finns det med att hantera lön outsourcat respektive inhouse mm? I dagarna lanserar vi årets upplaga av undersökningen och naturligtvis vill vi gärna ge er möjligheten att ta del av våra kunskaper.

Som tack för att du hjälper oss att fylla i undersökningen, så erbjuder vi er nämligen möjligheten att ta del av vår sammanställda rapport när undersökningen har avslutats. Frågorna riktar sig främst till ansvarig för HR- och/eller ekonomiavdelningen. Om du inte själv arbetar på någon av dessa avdelningar, så är det naturligtvis helt fritt att vidarebefordra nyhetsbrevet till rätt instans. Undersökningen består av totalt 15 frågor och tar maximalt 5 minuter att besvara. Era synpunkter är viktiga för oss, så vi hoppas att ni vill hjälpa oss.
Du hittar undersökningen på följande länk:

https://infonobelise.typeform.com/to/n5fRqi

 

Nobeli sponsrar Simhopps SM

Nobeli är stolt sponsor till simhopps SM i Karlskoga och Örebro 20 – 22 Januari

http://www.svensksimhoppning.se/Live.html

1 2 3 5