Ikon

Tidrapportering och bemanning på dina villkor

Tidrapportering och bemanning på dina villkor

Fungerar ditt tidrapporteringssystem effektivt idag så finns ingen anledning att byta. Tidrapportering ska vara smidig och enkel. Den ska inte ta onödig tid och energi från medarbetarnas arbetsuppgifter.

Hos oss väljer du själv om du vill behålla ditt försystem eller om du vill ha vår hjälp att välja ett annat system efter analys av dina behov. Våra lönetjänster är skalbara och skräddarsys efter behov. Våra specialister har stor vana av marknadens ledande försystem, och finns med dig hela vägen från analys till driftsättning.

Rapportera på det sätt 
som passar bäst

Är det tidrapportering utifrån schema, projekt eller kund? Det ska inte spela någon roll. Nobeli ser i samverkan med våra kunder till att rapporteringen fungerar på det sätt som krävs.

Cheferna kan attestera på distans

Vill du att dina medarbetares tidrapportering ska vara snabb och enkel? Och att cheferna ska kunna attestera var de än befinner sig? 
Vi har lösningen – vare sig arbetet sker på PC, surfplatta eller smartphone. Våra lönekonsulter tar hand om all administration av systemet och hjälper er när det behövs. Det enda du behöver göra 
är att se till så de anställda rapporterar sin tid, och att den ansvarige attesterar. Resten sköter vi!

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Catharina Bäckelin

Sälj- och affärsutveckling – Lönetjänster

Kontakt