Ikon

Den självklara partnern i er lönehantering

Den självklara partnern i er lönehantering

Nobeli sätter värde på att ses som den självklara partnern för lönehantering. Vill du se över möjligheten att bli vår partner och outsourca din lönehantering? Prata med oss om dina behov, vi hjälper dig. Tillsammans med marknadsledande systemleverantörer gör vi vardagen lite lättare för er.

Outsourcad lönehantering lyckas när kunder och medarbetare möter en verksamhet som agerar lönekonsult med ett stort personligt engagemang. Löneadministration är aldrig en kärnverksamhet hos våra kunder. Men det är vår. Samverkan med Nobeli sparar tid, kraft och resurser.

Våra lönekonsulter ger ett personligt bemötande

Alla kunder får ett dedikerat kundteam med en ansvarig för just ert företag. En nyckelfaktor vid lyckad outsorcing eller köpt hjälp med lönetjänster är att en relation skapas, att kundens medarbetare känner sig väl hanterade och att kunden upplever kontakten som positiv och bekymmersfri.

Ständigt uppdaterad kunskap om lön

Som vår kund behöver du inte hålla dig uppdaterad när lagar, regler och kollektivavtal förändras. Våra medarbetare har hög kompetens 
och lägger tid och kraft på att hålla sig uppdaterade – för din och 
vår trygghet.

Skalbara tjänster minskar kundens sårbarhet

Företags löneadministration kan bli sårbar i samband med semestrar eller sjukdomar. Det är kostsamt att bygga in flexibilitet i den egna organisationen. Låt oss stå för ert behov av flexibilitet. Kundens sårbarhet minskar genom samverkan med Nobeli.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Catharina Bäckelin

Sälj- och affärsutveckling – Lönetjänster

Kontakt