Ikon

Vi ger stöd i er lönehantering

Vi ger stöd i er lönehantering

Nobeli har förmånen att jobba med lön inom flera olika branscher med marknadens mest effektiva och smarta lönesystem, vilket gett oss den erfarenhet vi är stolta över idag. Våra lönespecialister är auktoriserade enligt SRF, och finns här för att svara på dina frågor.

Genom åren har vi samlat på oss bred kompetens och specialistkunskap, som skapar värde för våra kunder, oavsett deras behov. Vi hjälper till med konsultation, analys och rådgivning i lönehanteringens alla delar – från genomlysning av er löneprocess och ert lönesystem fram till den långsiktiga, trygga, kontinuerliga löneutbetalningen.

Om tid eller kunskap inte räcker till

Har du svårt att få tiden att räcka till? Svårt att veta vart du ska börja? Låt våra erfarna experter hjälpa dig. Vi kan svara på de flesta frågor inom lön – allt från praktisk lönehantering till vägledning och rådgivning inom både processutveckling och systemstöd.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Catharina Bäckelin

Sälj- och affärsutveckling – Lönetjänster

Kontakt