Höj kvalitén och frigör tid med oss bakom dig.

Lönehantering

Lönehantering är inte en helt enkel historia. Det gäller att alltid vara uppdaterad på aktuella lagstiftningar, regler och avtal. Dessutom är lönen minst sagt viktig för alla anställda – det får helt enkelt inte bli fel.

Vill du:

  • minska sårbarheten vid exempelvis sjukdom och semester?
  • ha en flexibel personalstyrka vid upp- och nedgångar?
  • att ditt löneteam alltid är uppdaterat på nyheter inom lagar och avtal?

Är svaren ja på ovanstående frågor så kan vi hjälpa dig.

Skalbara tjänster

Våra tjänster är skalbara och anpassas helt efter era önskemål. Och kan snabbt ställas om efter behov.

Personliga kundteam

Alla våra kunder får ett dedikerat kundteam, med en ansvarig för just ert företag. Teamets sammansättning och resurser anpassas efter kundens storlek och specifika behov.

Med ett dedikerat kundteam får ni personal som kommer att lära känna ert företag och er personal personligen, och kan fungera som er egen löneavdelning.

Enligt oss är det en viktig del av en lyckad löneoutsourcing. Precis som att leverera de rapporter, den hjälp och de fakta som ditt företag behöver är det viktigt att er personal känner sig trygga och välkomna att kontakta oss när de undrar något. Det mår både ni och vi bra av.

Förutom att du når oss på telefon så kan du enkelt och effektivt hantera dina ärenden i Nobeli serviceportal.

HR-tjänster

Vi kan även överta ansvaret för repetitiva administrativa arbetsuppgifter inom HR-området, antingen i samband med outsourcing av lönehanteringen eller som ett fristående uppdrag. På det viset kan vi frigöra tid från er HR-personal, som istället kan fokusera på företagets kärnfrågor inom HR.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig