Vi söker en Projektör

Vårt uppdrag
Vill du arbeta på ett expansivt företag som är inne i en stark tillväxtfas? Nobeli är inne i en mycket expansiv fas och behöver bland annat förstärka laget med en Projektör.

Om tjänsten
En av Nobelis tjänsteleveranser handlar om säkerhetstekniska lösningar. Denna leverans har mycket stor och avgörande betydelse för försvarsindustrin.

För att säkerställa en god leveransprecision över tid behöver vi förstärka vårt lag med en projektör av säkerhetstekniska lösningar.
Tjänsten innebär att projektera upprätta installationsritningar och dokumentation av säkerhetstekniska lösningar från en eller flera säkerhetstekniska komponenter såsom brand, inbrottslarmsystem, CCTV, passagekontrollsystem och låssystem. Rollen är ett säljstöd till våra säljare och ett nära samarbete med våra projektledare. Det innebär också att ha löpande kontakt med våra kunder och samarbetspartner.

På Nobeli säkerhet erbjuds du en central och viktig roll för att säkerställa att upprättad dokumentation och beställningar är enligt de krav och önskemål som kunderna ställer för att våra kunders säkerhetstekniska lösningar ska kunna levereras som avtalats.
Den vi söker kommer att arbeta nära kunder i området Karlskoga – Örebro.

Nobeli i Karlskoga finns en operativ enhet med 19 personer och i Örebro finns en motsvarande operativ enhet med 10 personer.

Din profil
Du har god kunskap och tidigare erfarenhet som projektör och har förmågan att upprätta installationsritningar och dokumentation av säkerhetstekniska anläggningar på ett fackmannamässigt sätt och är väl förtrogen med Autocad eller likvärdigt ritningsprogram.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta med andra kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande,
van att hitta säkerhetstekniska lösningar.

Det är meriterande om du har tidigare kunskap om säkerhetsbranschens normer, standarder och regelverk.

Nobeli har en uttalad strategi att arbeta med kompetensutveckling. Rätt person kan emotse goda professionella utvecklingsmöjligheter.

Nobeli har under ett flertal år arbetet med att vidareutveckla företaget med utgångspunkt i en offensiv ambition.
Vår verksamhet vilar på en grundsyn där omsorg och respekt för kund, affär och varandra i balans. Vi strävar att göra vardagen enklare och tryggare och bidra till kundernas framgång.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska språket.

Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Du har B-körkort.

Övrig information
Placeringsort är Karlskoga eller Örebro.

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult:
Rickard Algotsson, 072-717 90 50, rickard@nercia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav på helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel.

Nobeli grundades 1999 av nuvarande BAE Systems Bofors och Saab Dynamics och hette då SAAB Bofors Support. Det övergripande syftet med att företaget bildades var att ge ägarna en trygg och enkel hantering av, för dem affärskritiska supporttjänster. Sådana tjänster som har kännetecken som säkerhet, sekretess och integritet.
Företaget har drygt 140 anställda med en omsättning på drygt 200 miljoner kronor och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna och Stockholm.
Nobeli erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och leverantörer. De prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att utvecklas i sin yrkesroll. Nobelis grundsyn är Omsorg och respekt för varandra, kunder och affären.

Som anställd hos Nobeli erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds personalaktiviteter samt ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

I och med de beslut som statsmakten fattat sker en stark uppbyggnad av försvarsförmågan i Sverige. Dessutom sker stor förmågeuppbyggnad internationellt. Detta medför att både Saab och BAE Bofors står inför en stark tillväxt som i sin tur påverkar Nobeli framåt.

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2023-08-30

ANSÖK HÄR