Vi söker en nätverkstekniker

Vill du arbeta på ett expansivt företag som är inne i en stark tillväxtfas? En av våra tjänsteleveranser handlar om säkerhetstekniska lösningar, vilken har stor betydelse för bl.a. försvarsindustrin och våra ägare. För att Nobeli Säkerhet ska kunna säkerställa en god leveransprecision över tid behöver vi därför omgående förstärka vårt team med en Nätverkstekniker till vår säkerhetsleverans.

 

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta i tätt samarbete med vår nätverksarkitekt/tekniker med drift, support, konfiguration och utveckling av i första hand nätverk för Nobeli Säkerhets leveranser. Du kommer bli en del av ett team som ska säkerställa att verksamheten har rätt tekniska och digitala förutsättningar för att leverera effektiva lösningar till våra kunder.

 

I rollen som nätverkstekniker kommer du även att delta i design av lösningar, genomföra tekniska implementationer och fungera rådgivande runt exempelvis arkitektur, strategi och teknik. Rollen innebär även att arbeta med förvaltning och drift av verksamhetsområdets applikationer.

 

Arbetet sker mestadels på plats i Karlskoga.

 

Vem söker vi?
Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom nätverk och virtualisering eller liknande.

 

För att möta rollen har du några års arbetslivserfarenhet från arbete med komplexa nät. Du har goda kunskaper i HP/Aruba och Cisco. Du har även god allmän IT-kompetens gällande såväl servrar som klienter samt goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du lätt för att samarbeta, men är ändå självgående och kan driva egna uppdrag från ”ax till limpa”. Du är lösningsorienterad, tar initiativ och arbetar proaktivt. Du är prestigelös och lyhörd och drivs av att skapa lösningar som bidrar till att driva hela verksamheten framåt.

 

Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

 

Urval sker löpande