Verksamhetschef till verksamhetsområdet Säkerhet

Nobeli söker en verksamhetschef för området Säkerhet till Karlskoga. Som verksamhetschef får du en betydelsefull roll där du, tillsammans med dina kollegor, stöttar några av Sveriges största företag i säkerhetstekniska frågor och lösningar. Det här är en tjänst för dig som vill vara en viktig del i det utvecklingsarbete som pågår inom affärsområdet Säkerhet och Nobeli i stort.

Varför jobba på Nobeli?

Hos Nobeli får du möjlighet att ta ett stort eget ansvar tillsammans med kollegor som brinner för samma specialistområden. Och du blir en del av ett företag i tillväxt där man satsar på kompetens- och teknikutveckling – allt för att göra din och Nobelis kunders vardag enklare. På Nobeli har man ett proaktivt arbetssätt och man utvecklar, tillsammans med kunden, nya och kostnadseffektiva lösningar löpande, alltefter de behov som uppstår. Som verksamhetschef får du en avgörande och betydelsefull roll i detta viktiga arbete.

Nobelis grundsyn vilar på omsorg och respekt för kunden – affären – varandra, där vi strävar efter att ha en balans mellan perspektiven.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamhetsområdet Säkerhet i Karlskoga. Detta är en ansvarsfylld roll där du i egenskap av chef leder arbetet med att bistå några av Sveriges största företag med säkerhetstekniska frågor och lösningar. På Nobeli tror man på din förmåga och därför uppmuntras du att bidra med dina kunskaper och erfarenheter vad gäller såväl arbetssätt som flöden, processer och produktionsplanering med mera. Som verksamhetschef arbetar du med hela ledningsprocessen, från ax till limpa, och du leder verksamheten som har höga krav på leveransprecisions.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Tillsammans med verksamheten arbeta proaktivt för att utveckla arbetssätt och processer.
  • Ansvar för att kundleveranser efterlevs.
  • Utveckla tjänsteutbudet inom Säkerhet.
  • Prioriterings- och planeringsfrågor.
  • Daglig kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Avdelningen består idag av ca 15 medarbetare som du har budget- och personalansvar för. Du har ett nära samarbete med Verksamhetschefen Säkerhet Örebro och du rapporterar till VD.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning från säkerhetsbranschen, med inriktning mot säkerhetsteknik. Vidare är du van att leda verksamheter där egna resurser och underleverantörer tillsammans når uppställda mål.

Det är meriterande om du har:

  • Kunskap och förståelse om regelverk utfärdade av myndigheter såsom FMV och MSB.
  • Deltagit i nätverk som rör säkerhetsteknik.
  • B-körkort är ett krav då arbetet innebär resor i Karlskoga med omnejd.

Som chef trivs du med att leda och stötta medarbetarna i deras arbete och du är van att arbeta och samarbeta med företagskunder. I ditt ledarskap är du både tydlig och ödmjuk och du har ett prestigelöst förhållningssätt som genomsyrar de kontakter som du skapar och upprätthåller i ditt arbete. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och en förmåga att utveckla verksamheten. Som person är du dessutom självgående och har en god känsla för struktur.

Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Nobeli valt att samarbeta med AxÖ Consulting.
För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta rekryteringskonsult Anna-Lena Rydelius, tel. 073-033 51 80 alt via mail,
anna-lena.rydelius@axoconsulting.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län

Sök tjänsten här