Verksamhetschef Säkerhet

Just nu är vi inne i en stark tillväxt och behöver därmed utöka vårt team med en verksamhetschef för området Säkerhet.
I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla verksamheten för att säkerställa lönsamhet, tillväxt och kundnöjdhet. Inom verksamhetsområdet levererar vi säkerhetstekniska lösningar, såsom system för inpassering, inbrott, brand, drift-larm, kameraövervakning, och bevakningstjänster.
I och med att vi är dotterbolag till Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB har denna leverans en mycket stor och avgörande betydelse för försvarsindustrin.

 

Varför Nobeli?
Som anställd på Nobeli får du vara med på en spännande tillväxtresa och ingå i ett team med korta beslutsvägar, hög kompetens och en miljö kännetecknad av prestigelöshet, driv, nyfikenhet och glädje.
I rollen kommer du ansvara för ett av våra största kundavtal och jobba nära säljare, kunder, våra tre operativa avdelningschefer samt övrig verksamhet som består av ca. 30 personer.
Rollen kommer att växa och utvecklas med företaget vilket gör att det också finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

 

Ansvarsområden:
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att leda och utveckla verksamheten tillsammans med din ledningsgrupp men också implementera långsiktiga affärsstrategier som främjar tillväxt och lönsamhet inom verksamhetsområdet.
En stor del av rollen innebär också att utveckla och underhålla relationer med nyckelkunder, partners och leverantörer för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer och kundnöjdhet.

 

I roller ingår också:
·       Budget och resultatansvar samt att ansvara för att försäljningsmålen efterlevs.
·       Övergripande ansvar för att den dagliga verksamheten genomförs effektivt och kvalitativt med en mycket god leveransprecision.
·       Säkerställa hög kvalitet i de produkter och tjänster vi levererar.
·       Analysera marknadstrender, konkurrentaktivitet och kundbehov för att identifiera affärsmöjligheter samt utveckla marknadsförings- och försäljningsstrategier.

 

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg och kommunikativ ledare med hög grad av självkännedom som skapar engagemang och eget driv i verksamheten. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av att leda en verksamhet inom säkerhetsbranschen eller liknande.
Du har också:
·       Tidigare erfarenhet av att leda genom andra chefer och din egen ledningsgrupp.
·       Tidigare erfarenhet av kund och avtalsansvar.
·       Stor förståelse för affärsutveckling och strategisk planering.
·       God kommunikationsförmåga där du både skapar och upprätthåller goda relationer med olika intressenter.
Tjänsten kräver godkänd registerkontroll och därmed svenskt medborgarskap.

 
ANSÖK HÄR