Tekniker och Installatörer till Nobeli Business Support, affärsområde Säkerhet

Till Nobeli söker vi nu Tekniker och Installatörer till vårt affärsområde Säkerhet där vårt uppdrag är att leverera säkerhets tekniska lösningar till privat industri och offentlig verksamhet.

Vi behöver nu förstärka vår verksamhet då efterfrågan på våra tjänster är hög. Som Tekniker och Installatör befinner du dig mitt i verksamheten och har en central roll för att våra kunders säkerhetstekniska installationer ska fungera som avsett. Vill du arbeta i ett expansivt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och gillar många kontaktytor i högt tempo, då är detta ett tillfälle du inte vill missa.

Arbetsuppgifter Tekniker:
Arbetsuppgifterna består främst av att säkerställa att beställningar och uppdrag levereras enligt de krav och önskemål som kunderna ställer. I tjänsten ingår installation, driftsättning, felsökning och service av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem och brandlarm. Målsättningen på sikt är att denna roll ska kunna ansvara för- och leda projekt/uppdrag.

Arbetsuppgifter Installatör:
Installation av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passersystem, data- och telenät. Målsättningen på sikt är att denna roll ska kunna växa in i en roll som Tekniker.

Kvalifikationer Tekniker:
Önskemål om att du har kunskap och erfarenhet av säkerhetstekniskt arbete.
Meriterande om du har kunskap i SSF:s regelverk för mekaniskt och tekniskt skydd och/ eller är certifierad av SBSC behörig ingenjör samt har erfarenhet av att projektera säkerhetstekniska lösningar.

Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, är ansvarstagande och flexibel.
Kvalifikationer för Installatör:
Du har tidigare erfarenhet från arbete med installation av el eller teleanläggningar.

Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, är ansvarstagande och flexibel.

För båda tjänsterna:
Vi söker dig som har ett personligt driv, är engagerad och van att ta stort eget ansvar. Du trivs bra genom att samarbeta men har inga problem med att självständigt lägga upp ditt arbete för dagen.

B-körkort är ett krav.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har Svenskt medborgarskap.
För oss är våra värdeord Kompetens, Kvalitet, Förtroende och Framåtanda viktiga varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort:
Örebro eller Karlskoga, det kan förekomma arbete på annan ort.

För mer information om tjänsten kontakta:
Malin Ström, t.f. Affärsområdeschef Säkerhet 010-212 03 68
Ulf Björfelt, Avdelningschef Karlskoga 010-212 03 53
Linda Neander, HR-ansvarig 073-8611424

Ansökan:
Ansökan skickar du i form av CV och personligt brev till personal@nobeli.se senast 190430
Urval sker löpande.