Tekniker och Installatörer till Nobeli Business Support, affärsområde Säkerhet

Till Nobeli söker vi nu Tekniker och Installatörer till vårt affärsområde Säkerhet där vårt uppdrag är att leverera säkerhets tekniska lösningar till privat sektor och offentlig verksamhet.

Vi behöver nu förstärka vår verksamhet då efterfrågan på våra tjänster är hög. Som Tekniker och Installatör befinner du dig mitt i verksamheten och har en central roll för att våra kunders säkerhetstekniska installationer ska fungera som avsett. Vill du arbeta i ett expansivt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och gillar många kontaktytor i högt tempo, då är detta ett tillfälle du inte vill missa.

Arbetsuppgifter Tekniker:

Arbetsuppgifterna består främst av att säkerställa att beställningar och uppdrag levereras enligt de krav och önskemål som kunderna ställer. I tjänsten ingår installation, driftsättning, felsökning och service av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem och brandlarm. Målsättningen på sikt är att denna roll ska kunna ansvara för- och leda projekt/uppdrag.

Arbetsuppgifter Installatör:

Installation av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passersystem, data- och telenät. Målsättningen på sikt är att denna roll ska kunna växa in i en roll som Tekniker.

Kvalifikationer Tekniker:

Du har kunskap och erfarenhet av arbete med säkerhetstekniska anläggningar. Meriterande om du har kunskap i SSF:s regelverk för mekaniskt och tekniskt skydd och/ eller är certifierad av SBSC behörig ingenjör samt har erfarenhet av att projektera säkerhetstekniska lösningar. 


Du har god kännedom om regelverket för brand (SBF) och det är klart meriterande om du har arbetat med brandlarm anslutna till integrerade system och certifierad enligt SBF 1007:5 Behörig ingenjör brandlarm

Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, är ansvarstagande och flexibel.

Kvalifikationer för Installatör:

Du har tidigare erfarenhet från arbete med installation av el och/eller teleanläggningar.

Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, är ansvarstagande och flexibel.

För båda tjänsterna:

Vi söker dig som har ett personligt driv, är engagerad och van att ta stort eget ansvar. Du trivs bra genom att samarbeta men har inga problem med att självständigt lägga upp ditt arbete för dagen.

B-körkort är ett krav.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har Svenskt medborgarskap.

För oss är våra värdeord Kompetens, Kvalitet, Förtroende och Framåtanda viktiga varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort:
Karlskoga eller Örebro, det kan förekomma arbete på annan ort.

För mer information om tjänsten kontakta:
Malin Ström, Affärsområdeschef Säkerhet 010-212 03 68
Linda Neander, HR-ansvarig 073-8611424

Ansökan:
Ansökan skickar du i form av CV och personligt brev till personal@nobeli.se senast 2020-02-29.

Urval sker löpande.