Systemutvecklare med inriktning mot system – och processutveckling

Lockas du av att arbeta i ett företag där du får jobba nära verksamheten och våra kunder? Vill du vara en viktig del i vår utvecklingsresa och våra affärer? Är du driven och vill ta stort ansvar, då ska du söka rollen som Systemutvecklare med inriktning mot system och processutveckling på Nobeli!

Nobeli expanderar och satsar aktivt på att automatisera och digitalisera vår verksamhet och våra tjänster. Vi söker därför en verksamhetsorienterad systemutvecklare med inriktning mot system- och processutveckling som vill vara med och utveckla de tjänster som ligger till grund för Nobelis tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Du kommer bli en del av ett växande team för system och teknikutveckling och kommer jobba nära våra verksamheter med förbättringar och automatiseringar av produktionsprocesserna.

En stor del av arbetsuppgifterna består av systemuppbyggnad och processer i samband med implementation av nya kunduppdrag. Du kommer också ha ett nära samarbete med våra kunder genom att ge stöd och råd inom systemteknik och processutveckling. Du kommer även ges möjlighet att jobba med systemförvaltning/underhåll av befintliga system samt implementera integrationer mellan system.

Du samarbetar också med våra tredjepartsleverantörer gällande applikationer och drift samt servar produktionsavdelningarna med komplex teknisk kompetens inom systemteknik och underhåll.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen har du god kännedom om databashantering och tidigare erfarenhet av programmering i .Net med exempelvis C#. Vi ser även att du arbetat med integrationer mellan komplexa system samt har en universitetsutbildning inom systemvetenskap eller datateknisk utbildning.

Då vår satsning på automatisering av våra processer bygger på RPA (Robotic Process Automation) ser vi erfarenhet av detta som meriterande. Meriterande är det också om du har några års erfarenhet från tidigare arbete inom tjänsteproducerande verksamhet.

För att trivas i rollen ser vi att du som person vill du ta ett stort eget ansvar och har en förmåga att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften likväl som du också kan arbeta självständigt. Då arbetsuppgifterna sker i interaktion med många olika kontaktytor inom olika områden har du en mycket god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, är serviceinriktad, trygg och engagerad i ditt arbete.

Då hela verksamheten befinner sig i en expansiv fas är det viktigt att du ser förändringar som en möjlighet och brinner för den verksamhetsnytta som systemlösningar kan bidra med.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Då resor kan förekomma krävs B-körkort.

Tjänsten innebär att säkerhetsprövning kommer göras.

Ansökan

Ansökan skickas till personal@nobeli.se

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta antingen Christer Ericsson, IT-och utvecklingschef, 073-0231439 eller Linda Neander, HR-chef, 073-8611424