Säkerhetstekniker

Nu har du chansen att jobba som säkerhetstekniker mot kunder som har högt ställda krav på säkerhet och där efterfrågan på våra tjänster är väldigt hög. På Nobeli Säkerhet erbjuds du en central och viktig roll för att våra kunders säkerhetstekniska installationer ska fungera som avtalats. Trivs du dessutom med varierande arbetsuppgifter och gillar många kontaktytor i högt tempo, då är detta ett tillfälle du inte vill missa.
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av installation, driftsättning, programmering och dokumentation av säkerhetstekniska lösningar utifrån en eller flera säkerhetstekniska komponenter såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem, låssystem och brandlarm. I rollen ingår också att säkerställa att beställningar och uppdrag levereras enligt de krav och önskemål som kunderna ställer samt felsökning och underhållning av de säkerhetstekniska lösningarna.
Du erbjuds
Mycket goda utvecklingsmöjligheter
Samarbete med kompetenta kollegor
Daglig kundkontakt
Stort utbud av förmåner via vår förmånsportal Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.
På Nobeli jobbar vi utifrån grundsynen omsorg och respekt för perspektiven kund, affär och varandra i en balans, vilket också blir viktiga perspektiv i rollen som säkerhetstekniker.
Kvalifikationer
Du har god kunskap och tidigare erfarenhet av installation, driftsättning, felsökning och service av säkerhetstekniska anläggningar. Vi ser också att du kan ta till dig dokumentation på ett bra sätt samt har förmågan att på ett fackmannamässigt sätt upprätta dokumentation efter eget utfört arbete.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta med andra kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande, van att lösa problem samt har ett tekniskt intresse.
Det är meriterande om du har tidigare kunskap om säkerhetsbranschens normer, standarder och regelverk samt innehar branschrelaterade certifikat.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska språket.
Tjänsten kräver godkänd registerkontroll och därmed svenskt medborgarskap.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Urval sker löpande.