Reseräkningsadministratör

Tycker du om att grotta ner dig i siffror och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Nu söker vi dig som brinner för administration och vill vara med och skapa goda kundrelationer. Hos Nobeli Business Support får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag som befinner sig i en förändringsresa där du ges utrymme att växa i rollen som reseräkningsadministratör.
Om tjänsten
Nobeli arbetar med företagsnära tjänster och fungerar som en stödfunktion gällande allt ifrån dokumenthantering, säkerhetstjänster och lönehantering. I rollen som reseräkningsadministratör på Nobeli i Linköping arbetar du med att stötta våra kunder med deras reseräkningsadministration.
På kontoret i Linköping arbetar både löneadministratörer, lönespecialister, systemsamordnare, lönekoordinator, operativa gruppchefer samt verksamhetschef. Den här rollen passar dig som vill arbeta med administration mot flera kunder och samtidigt ha många kontaktytor internt. Kundkontakt sker både via ärendehanteringssystem och telefonsupport. Vi ser gärna att du är van att arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbetssätt och att du har en förmåga att skapa goda samarbeten med dina kollegor och kunder.
Arbetsuppgifter
Som reseräkningsadministratör har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. I rollen som reseräkningsadministratör arbetar du nära våra kunder och stöttar dem med deras reseräkningsadministration. Du ansvarar för att upprätthålla en tydlig dialog med kunden och även delta i förvaltnings forum tillsammans med kund. Du håller dig uppdaterad om aktuella lagar och avtal i förhållande till ditt ansvarsområde då du arbetar bland annat med att genomföra kontroller av reseräkning- och utläggsunderlag för att säkerställa att rätt avtalsregler följs i systemet. Du förväntas också delta i olika typer av kundprojekt kopplat till dina ansvarsområden.
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet inom administration.
  • Har erfarenhet av service och kundrelationer.
  • Har god systemvana och stor erfarenhet av Office-paketet.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med reseräkningsadministration.
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i Mobilexpense.
Som person är du:
Vi söker dig som utför dina arbetsuppgifter noggrant på ett strukturerat sätt med ett öga för detaljer. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är mån om att skapa goda relationer både internt och externt. Vidare är du nyfiken och har en vilja att lära dig för att kunna utvecklas, både personligen men även för att driva arbetet framåt tillsammans med dina kollegor i ett gott samarbetsklimat. Vi ser att du trivs med att ta egna initiativ och naturligt tar ett stort ansvar både för dina arbetsuppgifter och för avdelningens gemensamma mål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande.