Inköpare sökes

Vi söker en grym Inköpare som vill vara med att utveckla och driva den interna inköpsverksamheten framåt. Är du en person som tycker om att ta stort eget ansvar och driva ditt arbete framåt, vad bra då är det dig vi söker.

Hos oss får du möjlighet att självständigt jobba med många olika inköp inom flera kategorier och dessutom tillsammans med väldigt kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer jobba både på en operativ som strategisk nivå. Då Nobeli består av flera olika verksamheter som har vitt skilda behov kommer du, med din inköpskompetens, också få möjlighet att verka inom många olika branscher. Förutom att agera som en intern inköpsfunktion levererar vi även inköpstjänster till våra ägare.

På Nobeli jobbar vi utifrån grundsynenen att ha respekt och omsorg för perspektiven kund, affär och varandra i en balans vilket också blir viktiga perspektiv i rollen som inköpare.

Du kommer att ingå i tvärfunktionella team och vara med att driva exempelvis kostnadsreduceringsinitiativ. I arbetsuppgifterna ingår bl. a att förhandla och skriva avtal med leverantörer samt att genomföra utvalda inköpsstrategier men även operativa delar. Omvärlds- och trendbevakning kring produkter och leverantörer samt leverantörsutveckling är också viktiga delar i ditt arbete. Du kommer på ett självständigt sätt förbereda, leda och driva förhandlingar där du sköter allt från offertförfrågan till att utforma avtal.

För att trivas i rollen tror vi att du är självgående och trygg vad gäller avtalsskrivning, upphandling och inköp med en förmåga att tänka och agera affärsmässigt i alla sammanhang.

Det finns möjlighet till hemarbete och vi erbjuder kompetensutveckling och ett stort utbud av förmåner.

Kvalifikationer

Du har minst fem års erfarenhet från operativt och/eller strategiskt inköpsarbete och är väl förtrogen med förhandlingar och avtalsskrivning. Då en stor del av arbetet sker i interaktion med andra ser vi att du har en god kommunikativ förmåga där du på ett prestigelöst sätt samarbetar och skapar goda relationer med både kunder, leverantörer och inköpsteamet. Vi tror också att du är trygg i din roll med tydligt affärsfokus och god analytisk förmåga. Ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och noggrannhet.

Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sök den här tjänsten