Att arbeta på Nobeli

På Nobeli är det vi tillsammans – du, jag och alla medarbetare som är vår viktigaste tillgång. Det är vi som genom vår spetskompetens och specialisering kan komplettera och effektivisera våra kunders verksamheter.

Här på Nobeli är det din kompetens vi efterfrågar. Du kommer att få möjlighet att ta ett stort eget ansvar tillsammans med kollegor som brinner för samma specialistområden. Och du blir en del av ett företag i tillväxt där vi satsar på kompetens och teknikutveckling, allt för att göra din och våra kunders vardag enklare.

Som ett led i vår kompetensutveckling jobbar till exempel vårt löneteam tillsammans med SRF för auktorisation gällande certifierade lönekonsulter. Inom vårt affärsområde Säkerhet är några av våra medarbetare vidareutbildade till behöriga ingenjörer.

Omsorg och respekt

Nobelis företagskultur är centrerad kring respekt och omsorg. Vi värdesätter att våra medarbetare känner sig sedda och hörda. Vi tror att en positiv arbetsmiljö inte bara gynnar våra anställda utan också bidrar till att skapa långsiktiga och ömsesidiga relationer med våra kunder.

Idag är vi cirka 150 medarbetare som jobbar inom Nobeli och vi finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Jönköping. Tillsammans har vi samlat på oss massor av kunskap och erfarenheter, men vi slutar aldrig att vidareutbilda oss. För dig som vill, finns det stora möjligheter att utvecklas både när det gäller spets och bredd.

Vi har en lång historia bakom oss och har funnits som eget bolag sedan 1999 med ständig utveckling som normaltillstånd. En utveckling vi ser som en resa vi gör tillsammans. Vill du bli en del av Nobeli och följa med på vår resa, så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan, även om det inte finns någon tjänst utlyst för tillfället.

Läs mer om oss

Spontanansökan

Max filstorlek: 500 MB.