Kostnadseffektiv arkivering frigör tid och utrymme i din verksamhet.

Fysiskt arkiv

Vår arkivtjänst handlar om fysisk arkivering som garanterar en säker och kostnadseffektiv arkivering och frigör tid och utrymme i din verksamhet.

Tillsammans så klassificerar vi din information enligt den affärsmodell som Nobeli tagit fram. Informationen hanteras på det sätt som är rätt och riktigt i förhållande till det informationsvärde som materialet har för er. Kort och gott betalar du rätt pris i förhållande till vald tillgänglighet.

Vår långa erfarenhet av arkivering gör oss till experter på området. Vi ser till att du får en organiserad, strukturerad och anpassad hantering av dokument som är betydelsefulla för dig och ditt företag. Och vi har gjort det ett tag. I våra arkiv hanterar och arkiverar vi bland annat handlingar från Bofors AB, vars verksamhet startade redan 1646.

Arkivlokalerna ligger i ett skyddsklassat område i Karlskoga med mycket stor kapacitet. Det finns även möjlighet att få information lagrad i ett klimatarkiv som uppfyller de högsta kraven för bland annat förvaring av bildkort.

Hur snabbt vill du vill få tillgång till din information?

Låt oss resonera om vilket behov du har.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig