Mycket kan automatiseras och allt kan förenklas.

Dokumentutveckling

Dokument är ett av företagets viktigaste arbetsredskap och företagets ansikte utåt. Det handlar om mallar, kalkyler, presentationer, grafisk profil och så mycket mer. Mallarnas utseende och funktion genomsyrar hela företaget och alla anställda. Med funktionella och uppdaterade mallar kan du enkelt och snabbt skapa dina dokument, kalkyler, presentationer m.m., och vara säker på att de uppfyller företagets standard.

Med Officepaketet finns lösningen närmare än du tror

Officepaketet är ett kraftfullt redskap som klarar långt mer än det oftast används till. Tillsammans med våra speciallösningar och vår kompetens kan vi hjälpa dig att enkelt administrera och styra mallar i Office-paketet samt ge Office-support med mera.

Vi hjälper dig att utveckla och anpassa Officepaketet utefter dina behov, exempelvis Office-tillägg, applikationer för hantering av dokument, kalkyler och presentationer m.m.

Enkelt, snyggt och proffsigt

En verksamhet som har likadana mallar i Word, Excel och PowerPoint signalerar en hög professionell nivå. Det interna arbetet underlättas också om alla följer en given struktur. Samtidigt ökas säkerheten om till exempel mallar för avtal innehåller villkorstexter som inte kan ändras hur som helst – och i sin tur ändras överallt när, det behövs.

Mallarna anpassas till din IT-miljö. Det kan vara affärssystem eller annan grundläggande IT-infrastruktur som styr och ställer kraven.

Behöver du Akut hjälp med dina mallar?

Krånglar innehållsförteckningen eller hänger inte sidfoten med som du vill?

Vi kan hjälpa dig att lösa allt från små till stora problem med dina mallar. Vill du ha en snabb hjälp så kan du boka via vår tjänst MALLAKUTEN.

Med hjälp av Mallakuten kan du få snabb hjälp med vanliga besvär med Office-mallar. Om det inte går att lösa på de 20 min så kan kommer vi lämna en offert på jobbet om du önskar så.

Kolla in på mallakuten.se

 

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig