Ikon

Skanna arkivet – spara tid och plats

Skanna arkivet – spara tid och plats

Trångt i arkivet eller bökig hantering av papper? Lugn. Vi har lösningar för er. Nobeli har lång erfarenhet inom digitalisering av olika fysiska informationsbärare där det ställs höga krav på kvalitet. Fysiska dokument digitaliseras säkert och smidigt. Den digitala lagringen kan ske i delar av en verksamhets arkiv, eller i sin helhet. Tillsammans hittar vi den helhetslösning som passar dig och ditt företag bäst. Vi erbjuder digital lagring av arkiv på nästa nivå, för företag som uppskattar enkla, trygga lösningar.

Skanna in ditt fysiska arkiv för bättre tillgänglighet

Många företag har enorma fysiska arkiv, som kan vara både krångliga och tidskrävande att hitta i. Vi hjälper er att skanna in arkivet – hos er eller på plats hos oss, givetvis utan att kompromissa med arkivets kvalitet. Vi skannar dokument i alla format från A0 till A5, allt från ritningar och kartor till personalakter och bildkort.

Stor vikt vid säker skanning

Vi har stor vana av att jobba med hög sekretess och säkra processer. Vi har kunder som kräver högsta nivå på säkerhetsaspekterna när deras dokument skannas. Genom att hela tiden hålla oss uppdaterade på det senaste inom området skapar vi värde för kund, och kan erbjuda en trygg och säker skanningsprocess.

Enkelt att hitta rätt

Med hjälp av ny teknik kan vi idag erbjuda automatisk datafångst. Det innebär att vi med hjälp av mjukvara kan plocka ut relevanta metadata, vilket minimerar risken för felaktigheter, och är samtidigt väldigt kostnadseffektivt.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Johan Schönning

Sälj- och affärsutveckling – Arkivtjänster

Kontakt