Ikon

Säker förvaring av ert fysiska arkiv

Säker förvaring av ert fysiska arkiv

Vill ni använda de egna lokalerna till något annat? Önskar ni utöka ert arkiv och söker en ny lösning? Nobeli erbjuder effektivare arkiv för pengarna på en säkerhetsklassad plats, med rätt klimat för de arkiverade dokumenten. Det första bolag som arkiverade material i Karlskoga var AB Bofors, med anor bak till 1640-talet. Än idag arbetar vi med företag sprungna ur detta företag. Vi är stolta över den erfarenhet och de kompetenser vi byggt på oss rörande arkivfrågor under århundraden. Med fog kan vi säga att våra arkivtjänster förenklar för kunderna.

Behovsanpassat och säkert

Du arkiverar dina dokument på det sätt som passar bäst för dina behov. Fysisk arkivering hos Nobeli garanterar en säker och kostnadseffektiv arkivering. Vi ser till att du får en organiserad, strukturerad och anpassad hantering av dokumenten som är viktiga för ditt företag. Alla våra fysiska arkiv uppfyller de högsta kraven på skyddsklassning.

Vi hjälper er att förenkla digitaliseringen

När det är dags för er att packa ihop och transportera ert arkivmaterial hjälper vi er att underlätta processen. Er skanning och/eller arkivering blir lättare med dessa tjänster:

  • Förberedelse av material
  • Professionell nedpackning
  • Etikettering och förteckning
  • Säkert transport

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Johan Schönning

Sälj- och affärsutveckling – Arkivtjänster

Kontakt