Ikon

Vi ger dig råd som sparar tid och pengar

Vi ger dig råd som sparar tid och pengar

Nobeli har gedigen erfarenhet inom arkivarietjänster kopplat till skanning och arkiv-hantering. Våra arkivarier finns här för att svara på dina frågor. Vi har samlat på oss bred kompetens och specialistkunskap, som skapar värde för våra kunder, oavsett deras behov. Vi hjälper till med konsultation, analys och rådgivning i dokumenthanteringens alla delar – från upprättandet av en blankett eller handling till den långsiktiga, trygga arkiveringen.

Rik historia kommer till nytta

Med ursprung i försvarsindustrin och kunder med flera hundra 
år gamla verksamheter, har vi byggt och utvecklat vår egen verksamhet. Vi erbjuder helhetslösningar för kunder med högt ställda krav och ger en trygg hantering av dokument och arkiv. Och vi fortsätter att utvecklas med världen omkring oss – i allt från säkerhet och teknik till effektivitet och lönsamhet.

Svensk spetskompetens

Med öppet sinne och ambitionen om att skapa kundnytta byggs kompetensen inom Nobeli i samklang med vår ständigt föränderliga miljö. Vi sätter värde i att kunna erbjuda spetskompetens, så att ni i stället kan fokusera på ert kärnuppdrag. Du som anlitar Nobeli kan känna dig trygg i att de råd och analyser vi levererar runt dokumenthantering, arkiv, lagar och regler i Sverige.

Vi hjälper dig, idag och imorgon

Vi får står de unika utmaningar som organisationer står inför när det gäller arkivhantering, erbjuder därför skräddarsydda lösningar baserat på era specifika behov. Att hantera arkivtjänster kan vara kostsamt och kräva mycket personalresurser. Genom att dra nytta av vår expertis och erfarenhet slipper ni det. Vi hjälper er att effektivisera era arkiv-processer och frigöra resurser som kan användas på mer strategiska plan.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar kring våra tjänster, eller bara nyfiken på företaget Nobeli? Hör av dig, vi berättar gärna mer! Fyll i formuläret här intill, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Medarbetarbild

Johan Schönning

Sälj- och affärsutveckling – Arkivtjänster

Kontakt