Nobeli söker säkerhetstekniker: Delta i vår spännande expansion

Nobeli, med sitt ursprung i försvarsindustrin, står inför en spännande expansionsfas. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom säkerhet, dokumenthantering och lönehantering. Som en del av vår växande verksamhet söker vi nu 10 säkerhetstekniker som vill vara med på vår resa framåt.

Med kunder som ställer höga krav är vi experter på att leverera säkerhetslösningar som täcker allt från stora företag till avlägsna byggarbetsplatser och anläggningar. Vi erbjuder helhetslösningar som fördröjer, upptäcker och åtgärdar både interna och externa säkerhetshändelser. Oavsett om det handlar om enstaka tillgångar eller hela komplex, kan vi anpassa våra tjänster efter våra kunders specifika behov.

Vår verksamhet växer i takt med våra ägare, och vi ser fram emot att anställa fler säkerhetstekniker för att möta den ökade efterfrågan. Under de senaste fyra åren har vi nästan fördubblat vår omsättning. Detta är ett tecken på den framgång vi har haft genom att leverera kostnadseffektiva, trygga och flexibla lösningar i teknisk framkant.

Hos oss på Nobeli får du inte bara möjlighet att arbeta med spännande och varierade uppdrag, du får också ta del av en rad förmåner som t.ex. arbetstidsförkortning och möjligheten till tjänstebil. Dessutom lägger vi stor vikt vid omsorg och respekt – både för våra kunder, våra affärer och för varandra. Denna grundsyn genomsyrar allt vi gör och är en viktig del av vår företagskultur.

Nobelis företagskultur är centrerad kring respekt och omsorg. Vi värdesätter att våra medarbetare känner sig sedda och hörda. Vi tror att en positiv arbetsmiljö inte bara gynnar våra anställda utan också bidrar till att skapa långsiktiga och ömsesidiga relationer med våra kunder.

Är du säkerhetstekniker eller kanske känner en säkerhetstekniker som vill vara en del av ett företag med en stark framtid? Vill du arbeta i en miljö där din insats värdesätts och där du får möjlighet att utvecklas? Då kan Nobeli vara rätt plats för dig.

Är du intresserad skicka ett mail till personal@nobeli.se med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Känner du kanske någon som skulle kunna vara intresserad så tipsa om denna möjlighet.

Aktuellt från Nobeli

Centralt

Nobeli söker säkerhetstekniker: Delta i vår spännande expansion

Nobeli, med sitt ursprung i försvarsindustrin, står inför en spännande expansionsfas. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom säkerhet, dokumenthantering och lönehantering. Som en del av vår växande verksamhet söker vi nu 10 säkerhetstekniker som vill vara med på vår resa framåt. Våra säkerhetslösnin...

Läs mer
Centralt

Lansering ny uppgraderad webbplats

Vi är överlyckliga att meddela att vi har gett vår webbsida en fräsch och uppfriskande makeover! Efter många kreativa timmar och en stor dos kärlek är vi glada att äntligen dela det med er alla. Vad är nytt? Vi har fotat ett gäng nya bilder och vi har uppgraderat vår text och layout för att...

Läs mer
Centralt

Pernilla Konradsen tillträder rollen som VD för Nobeli

Det är med stor glädje och tillförsikt som vi idag meddelar att Pernilla Konradsen har utsetts till VD för Nobeli Business Support AB (Nobeli). Pernilla har en lång och gedigen erfarenhet och har arbetat på Nobeli i över 15 år. Hon har haft ledande befattningar inom både affärsutveckling och ekonomi...

Läs mer
Se alla artiklar