Okategoriserade

Pernilla Konradsen tillträder rollen som VD för Nobeli

Det är med stor glädje och tillförsikt som vi idag meddelar att Pernilla Konradsen har utsetts till VD för Nobeli Business Support AB (Nobeli).

Pernilla har en lång och gedigen erfarenhet och har arbetat på Nobeli i över 15 år. Hon har haft ledande befattningar inom både affärsutveckling och ekonomi och har en djup förståelse för företagets verksamhet och kunder.

”Pernilla är en engagerad, kunnig och erfaren ledare som har vad som krävs för att leda Nobeli in i framtiden”, säger Mattias Ringman, styrelseordförande för Nobeli. ”Hon har en tydlig förståelse för våra mål och värderingar och jag är övertygad om att hon kommer att kunna fortsätta att utveckla företaget och skapa värde för våra kunder och medarbetare.”

Pernilla Konradsen har en stark tro på Nobelis potential, och ser fram emot att få leda företaget in i en ny era.

”Jag är fantastiskt glad över att få möjligheten att leda Nobeli framåt, men samtidigt ödmjuk inför uppgiften med tanke på den omvärld vi lever och verkar i just nu”, säger Pernilla Konradsen. ”Nobeli är ett fantastiskt företag med hög kompetens inom många områden och många fina kunder. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och kunder fortsätta utveckla företaget och skapa ett ännu större värde framåt.”

Pernilla Konradsen tillträder sin nya roll omgående.